Nieuws

December 2021:

Het aanvraagformulier voor 2022 is nu geopend. 


December 2020:

Uitval scheerder België.
We hebben bericht gekregen dat een professioneel en gerespecteerd scheerder uit het hart van België voor komend seizoen uitvalt ivm gezondheidsproblemen.
Deze scheerder is geen lid van het Gilde van Alpacascheerders. Wij wensen de betreffend persoon veel beterschap.
Momenteel bereiken ons veel aanvragen voor scheerservice van zijn klanten. Hier zijn we druk mee aan het werk om te kijken of wij een passende oplossing kunnen bieden. Helaas hebben we in België (vergeleken met Nederland) nog maar relatief weinig leden.

1) Zoekt u een vervangend scheerder ivm uitval van deze dienstverlener? Vult u dan een aanvraag in via deze website.
We verzamelen de aanvragen om zo tot een oplossing te kunnen komen.

2) Bent u een professioneel scheerder uit België en heeft u ruimte voor meer scheerklanten? Neem dan contact op via deze website. Wellicht kunnen we elkaar helpen en is het Aspirant lidmaatschap van het Gilde van Alpacascheerders wel wat voor u.


November 2020:

Door de coronacrisis heeft het Gilde digitaal vergaderd. Dit was heel erg gezellig maar we kijken allemaal uit naar de volgende praktijkdag in voorjaar 2021 die dan hopelijk wel door kan gaan.
Desalniettemin staan de vakmannen en vakvrouwen van het Gilde ook in 2021 weer voor u klaar.

De meeste scheerders beginnen na de feestdagen met hun planningen. U kunt via deze website alvast een aanvraag doen. Eind december worden deze verzameld en gedeeld met alle gilde leden, opdat we u begin januari kunnen terugkoppelen òf een van de aangesloten vakkrachten u van dienst kunnen zijn.


Februari 2020:

Het nieuwe seizoen komt eraan, onze Scheerders staan voor u klaar. Ook deze winter zijn we weer bij elkaar gekomen om van elkaar te leren.17 April 2019:

Let op! De meeste scheerders zijn inmiddels aan hun routes begonnen en de planningen zitten over het algemeen bomvol. De aanvragen die binnenkomen behandelen we binnen het Gilde gemiddeld eenmaal per week. We streven ernaar om binnen 14 dagen nadat u een aanvraag heeft ingediend te reageren.


2 Maart 2019: